Donesena Odluka o odabiru najpovoljnije ponude za Izgradnju i opremanje “Zelenog parka Dicmo”

Nakon provedenog postupka javne nabave, sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi, za radove izgradnje i opremanja „Zelenog parka” Dicmo, općinski načelnik općine Dicmo, donio je Odluku o odabiru najpovoljnije ponude ponuditelja: GRADINA MONT d.o.o. Nakon isteka Zakonskog roka mirovanja s odabranim ponuditeljem će se zaključiti Ugovor o izvođenju radova na izgradnji i opremanju „Zelenog parka „ Dicmo.

Radovi će otpočeti nakon obavljene administrativne kontrole provedbe postupka javne nabave od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Projektom Izgradnje i opremanja „Zelenog parka” Dicmo uredit će se 1650 m2 javne općinske površine koja se nalazi u središtu naselja Kraj uz zgradu ambulante, i blizinu okolnih sadržaja pošte, zgrade općine i Osnovne škole Ante Starčevića. Izgradnjom i opremanjem navedenog prostora, općina Dicmo će pored uređenja nedefiniranog javnog prostora, pružiti atraktivan i javni sadržaj koji će služiti za različite slobodne aktivnosti (rekreativne, obrazovne, kulturne, aktivnog odmora) svim stanovnicima općine Dicmo, osobito djeci i mladima.

2021-04-01T09:45:43+00:001. travnja 2021.|Obavijesti|