Ekološka akcija čišćenja i uređenja staze Gospi Sinjskoj

Iz Turističke zajednice Grada Sinja pozivaju volontere na uređenje Staze Gospi Sinjskoj

” Obilježavajući Svjetski dan planeta Zemlje, 22. travnja, Turistička zajednica grada Sinja uz podršku Grada Sinja, općine Dicmo, TZO Dugopolje, Čistoće Cetinske krajine, Hrvatskih šuma – ispostava Sinj, ŽC, HGSS – ispostava Sinj, a u suradnji NOPD Koćari, organizira ekološku akciju čišćenja i uređenja dijela Staze Gospi Sinjskoj na dionici Dugopolje – Dicmo – Sinj.
Naime, nakon prošlogodišnje akcije čišćenja dijela Staze (Sinj), nažalost, nastavila su se ilegalna odlaganja otpada duž velikog dijela Staze. Stoga smo se nakon uspješno održane akcije čišćenja i uređenja postojećih staza na Sutini odlučili i na dodatnu akciju čišćenja i uređenja Staze Gospi Sinjskoj koja će se održati 30. travnja (subota)

Pozivamo volontere da nam se pridruže jer bez vaše pomoći i sudjelovanja ovakve akcije ne bi bile moguće. Zajedničkim snagama budimo svijest o utjecaju čovjeka na okoliš i svijest o važnosti njegova očuvanja kao našeg zajedničkog dobra.
Svi zainteresirani građani, ljubitelji prirode, mogu se pridružiti ovoj akciji čišćenja i uređenja.

Kako bismo kvalitetno proveli ovu akciju, molimo Vas da nam Vašu prijavu pošaljete na e-poštu: info@visitsinj.hr, uz navođenje imena akcije: Staza Gospi Sinjskoj – akcija čišćenja i uređenja, kao i ime i prezime sudionika.
Vrijeme okupljanja i podjele radnih zadataka u 9 sati, 30. travnja 2022. na lokaciji Kukuzovac(industrijska zona).

Veselimo se Vašem dolasku!”

2022-04-29T08:47:05+00:0029. travnja 2022.|Obavijesti|