Potpisan Ugovor o izvođenju građevinskih radova "Izgradnja matičnog vrtića u Općini Dicmo"

Image
  • 15. April 2024.

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave i odabira najpovoljnije ponude, danas je u općinskoj vijećnici Općine Dicmo, općinski načelnik Petar Maretić potpisao ugovor za izvođenje građevinskih radova „Izgradnja matičnog vrtića u Općini Dicmo“ sa direktorom tvrtke Tehnoformat d.o.o. Brankom Solje. Rok izvođenja radova na izgradnji građevine je 10 mjeseci od dana uvođenja u posao. Općina Dicmo će Izvođača uvesti u posao u roku od 15 dana od dana sklapanja  Ugovora. Vrijednost ugovora iznosi 1.392.621,16 EUR (uključujući PDV).

Osim navedenih na potpisivanju Ugovora su prisustvovali i ravnateljica Dječjeg vrtića „Ana“ Dicmo  Melita Pavlinušić, predsjednica upravnog odbora Dječjeg vrtića „Ana“  Marina Maretić, pročelnica JUO Općine Dicmo Jelena Bilan i viša stručna suradnica za projekte u Općini Dicmo Matea Radan.

Općinski načelnik je ovom prigodom izjavio:  „ Ovo je već drugi vrtić koji gradimo u zadnje 3 godine od kad smo na vlasti. Poznato vam je da smo „žrtvovali“ kat općinske zgrade i otvorili dodatne vrtićke kapacitete prošle godine. S obzirom da smo za naredne dvije godine osigurali svoj djeci koja zadovoljavaju zakonske kriterije mjesto u vrtiću ovim projektom ćemo u narednom vremenu osigurati i jasličke kapacitete. Radujemo se skorom završetku radova izgradnje matičnog vrtića.“

Dokumenti

Copyright 2024 Općina Dicmo. Izradio Cogitolab