Novosti

Images
  • 8. July 2024.

25. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE DICMO

Dnevni red možete pogledati ovdje
Images
  • 3. July 2024.

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU RECIKLAŽNOG DVORIŠTA

SUBOTOM, NEDJELJOM I PRAZNIKOM: Zatvoreno
Images
  • 3. July 2024.

JAVNI POZIV ZA KRAJNJE KORISNIKE PROJEKTA ZAŽELI – „ZA SRETNIJU STAROST U SVOME DOMU“

Obrazac Izjave o članovima zajedničkog kućanstva možete preuzeti OVDJE
Images
  • 20. June 2024.

ODRŽANA 24. SJEDNICA OPĆINSKOG VJEĆA OPĆINE DICMO

U ponedjeljak, 17. lipnja s početkom u 18,30 sati odžana je 24. sjednica općinskog vijeća Općine Dicmo na kojoj se većinom glasova donijela Odluka o transformaciji Prostornog plana uređenja Općine Dicmo,a jednoglasno Odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Dicmo za 2024. godinu, Zaključak o prihvaćanju ponude NADALINA d.o.o. Dicmo, stavljene na natječaj za prodaju građevinskog zemljišta, te Zaključak o prihvaćanju ponude REBUS d.o.o. Split, stavljene na natječaj za prodaju građevinskog zemljišta. 
Images
  • 20. June 2024.

Financiranje troškova javnog prijevoza za izvannastavne aktivnosti - POZIV

dokaz o prebivalištu (preslik osobne iskaznice ili potvrdu nadležne policijske postaje o prebivalištu)dokaz o članstvu u sportskom klubu ili potvrdu škole ili ustanove o sudjelovanju u umjetničkim, kulturnim odnosno drugim programimaizjavu da troškove prijevoza ne ostvaruju po drugoj osnovi ( za maloljetnike izjavu daje jedan od roditelja)
Images
  • 14. June 2024.

POTPISAN PREDUGOVOR O KUPOPRODAJI GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U RADNOJ ZONI DICMO

  Općinski načelnik Općine Dicmo Petar Maretić i direktor  trgovačkog društava HEDERA d.o.o.  Ivan Radić potpisali su 10. lipnja 2024. godine Predugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta u radnoj zoni Dicmo površine 5.000 m². Navedena tvrtka planira proširiti proizvodne, skladišne i distribucijske kapacitete te zaposliti dodatnih 10 radnika u sljedeće tri godine, izgradnja novih objekata na kupljenom zemljištu planira se dovršiti unutar dvije godine nakon dobivanja građevinske dozvole, a  početak operativnog rada očekuje se početkom 2027. godine.
Images
  • 11. June 2024.

24. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE DICMO

Dnevni red možete pogledati ovdje
Images
  • 7. June 2024.

Preminuo Josip Fuštar prvi načelnik Općine Dicmo

Autor teksta i fotografije: Portal Ferata 
Images
  • 6. June 2024.

ODLUKA O PRODAJI GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA

Obavijest o raspisivanju natječaja objavljena je u "Slobodnoj Dalmaciji" dana 05. svibnja 2024. godine, a istog dana ova je Odluka objavljena na mrežnoj stranici i na oglasnoj ploči Općine Dicmo. 

Copyright 2024 Općina Dicmo. Izradio Cogitolab