Svečano otvoren područni odjel Dječjeg vrtića Ana u Dicmu

Image
  • 2. November 2023.

U utorak 31. listopada 2023. godine svečano je otvoren područni odjel Dječjeg vrtića Ana na katu općinske zgrade za boravak dvije vrtičke skupine. Dječji vrtić ‘Ana’ predškolska je ustanova koja djeluje na području Općine Dicmo, a osnovan je 23. lipnja 2004. godine.

Svečanosti uz djecu vrtića, njihove roditelje, odgajateljice bili su prisutni i općinski načelnik Petar Maretić, predsjednik općinskog Vijeća Ivan Vukšić, ministar regionalnog razvoja i EU fondova Šime Erlić, ravnatelj Uprave za EU fondove Ivan Bota, župan splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić, dicmanjski župnik i kliški dekan don Vlade Strikić te ostali gosti i uzvanici.

Nakon prigodnih govora djeca vrtića u nazočnosti v.d. ravnateljice dječjeg vrtića Anite Blažević, načelnika Petra Maretića, članove KUD-a Dicmo i ostalih gostiju svečano su otvorila presjecanjem vrpce nove prostorije vrtića. Blagoslov i molitvu udijelio je na nove prostore i sve one koji će u njemu boraviti dicmanjski župnik don Vlado Strikić. 

Novi vrtić djeci donosi nove prijatelje i mnogo uzbuđenja, neka svaki dan bude ispunjen smijehom igrom i učenjem. Veselimo se svim avanturama koje su pred vama i radujemo se vidjeti kako rastete. 


Dokumenti

Copyright 2024 Općina Dicmo. Izradio Cogitolab